Ovenschotel witte vis met aubergine en pastinaak

  1. Verwarm de oven op 180°C
  2. Bereid de quinoa zoals op de verpakking. In ons geval het water koken en vervolgens de Quinoa er bij doen en kruiden met peper en zout. Na 15 min is deze klaar.
  3. Was de aubergine en snij hem in plakjes
  4. Schil de pastinaak en snij hem in plakjes
  5. Was de tomaat en snij deze in halve maantjes
  6. Leg deze groentjes in een ovenschotel en besprenkel ze met olijfolie
  7. Kruid met peper en zout
  8. Giet de quinoa door de groentemengeling
  9. Snij een 1/2 citroen in dunne schuifjes en leg hem op de groentemengeling.
  10. Zet 20 min in de oven
  11. Leg vervolgens de vis op de groentemengeling, besprenkel  met wat citroen en kruid met peper en zout
  12. Zodra je vis doorprikbaar is zonder weerstand is je vis klaar  ( +/- 10 min )
  13. Smakelijk!