- Verwarm de oven op 180° C
- Schil de pastinaak en snij hem in frietjes
- Schil de zoete aardappel en snij deze in frietjes
- Doe de frietjes in een kom, besprenkel ze met olijfolie en rozemarijn; de frietjes moeten overal bedekt zijn met olijfolie.
- Leg bakpapier op een rooster en leg de frietjes hierop
- Bak ze voor 15 min en begin dan met je biefstuk.
- Laat de frietjes terwijl rustig verder bakken
- Warm je pan op zodat ze net niet heet is
- Giet er bakboter 1/2 en olijfolie 1/2 in en wacht tot de boter lichtbruin wordt.
- Bak de biefstuk aan 1 kant goed gaar, vervolgens de andere zijde en kruid met peper en zout.
- Je voelt de gaarheid met de truc met de vingers. ( die kan je terugvinden op de pagina “tips” )
- Voel zeker of de groentjes gaar zijn
- Leg alles op een bord.
- Smakelijk!